De website www.isolatie-advies.be maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Isolatiespecialist

Als je je huis goed wilt isoleren is het verstandig om direct alles aan te pakken wat isolatie nodig heeft. Hierbij kan je denken aan beglazing, binnenmuurisolatie, gevelisolatie, kruipruimte isolatie enz.. Om voor elk onderdeel een ander bedrijf in te schakelen zou een rompslomp zijn. Gelukkig is hiervoor een oplossing.

Alles-in-één?

Als je groot onderhoud aan je woning doet bijvoorbeeld door overal isolatie toe te passen is het ideaal als dit allemaal door hetzelfde bedrijf kan gebeuren. Er zijn verscheidene isolatiespecialisten die alle soorten isolatie kunnen toepassen. Hierdoor heb je maar één bedrijf in huis en is er dus minder papierwerk. Daarbij komt dat bedrijven vaak een korting toepassen als je vele klussen samen aanvraagt.

Doen isolatiespecialisten ook klussen aangaande beglazing?

Niet alle isolatiespecialisten zijn bedreven in het monteren van nieuwe beglazing. Afhankelijk van je regio zal het dus kunnen zijn dat je hiervoor een apart bedrijf moet inschakelen. Toch rijden verscheidene bedrijven door het hele land tegen een kleine meerprijs als kilometervergoeding. Dus het is de moeite waard om ook buiten je regio te zoeken naar de juiste specialist voor het aanbrengen van isolatie in je woning.

Kosten voor jouw opdracht weten?

Benader dan isolatie experts en vergelijk het aanbod in jouw regio. Door de prijzen van aanbieders naast elkaar te leggen en deze vervolgens te vergelijken is het mogelijk dat je tot wel 20% op de aanschafkosten gaat besparen.